onsdag 29 oktober 2014

Det bästa för sportiga Jenny ....


Hej Elisabet

Jag har ju tänkt bidra till veckans bästa flera gånger, men så har det ändå inte blivit av. Som t.ex. semesterresan till Kreta. Två helt ljuvliga veckor med mycket sol, bad, kultur och goda drinkar tillsammans med systeryster och hennes sambo.

Sedan var det ju den där konserten, eller vad man ska kalla den för, i Malmö den 11 oktober med idel 80- och 90-talsartister, där den absoluta höjdpunkten var Scooter som avslutade alltihop.

Förra veckans bästa är nog ändå den där slapparhelgen där jag tillbringade det mesta av den vakna tiden i soffan där jag betade av film efter film och avslutade det hela med ett avsnitt Sherlock!

Filmerna jag klarade av under den helgen var: August: Osage County (En familj), War Horse, 12 years a slave, Perfect Sence, Hobbit: Smaugs Ödemark, Saving Mr Banks och Atonement (Försoning).

Mr Cumberbatch ...

Den som har lite koll ser ju nu med en gång att en viss Benedict Cumberbatch är med i alla filmer utom två... =) Ja, jag har gått och blivit betuttad i honom. =)

Den här veckan är ju långt ifrån slut än, men hittills så kan jag nämna vinsten för IFK Göteborg mot Helsingborg i måndags och att jag idag fick ut mina nya fina glasögon. Nu i helgen ska jag hem hem, dvs till Trollhättan och på lördag vankas det fotboll. IFK Göteborg gör sista matchen för säsongen och den ska följas direkt på plats på Gamla Ullevi! Så där har jag ju ett par höjdpunkter till att se framemot.

Kram sportigajenny i Kaxholmen (mellan Huskvarna och Gränna)

//Heja dig Jenny, som kom med! Det är bra att vi blir av med lite vinster!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Men å vilken fin bild på mr Cumberbatch! Hur ska jag nu kunna jobba resten av dagen? Jag kommer väl mest surfa in på din blogg och kika på bilden (och fånle). =)//sportigajenny

Ruta Ett sa...

"Bli av med lite vinster"? Är vinsterna för många?

Elisabet. sa...

Ruta Ett: nej, men eftersom många skriver och säger att set känns pinsamt att vara med om dom inte bidragit med vinster - vilket ju inte spelar någon roll -, så ville jag förklara att det finns såna. Jag vill inte tvinga människor att vara med, men det känns som om jag gör det ibland ,-) och så kommer nya vinster ,-)