söndag 11 december 2011

Söndagsfönstret ...


.... var mitt och fanns på Regementsgatan 19 A i Ystad.

Ljusslingan var högt älskad, men är numera hädangången.

5 kommentarer:

Cecilia i Houston sa...

Precis såna har jag! De har dock inte kommit på plats än... Hoppas de inte gått sönder under vilan i jullådan.

Elisabet. sa...

Cecilia: jag VERKLIGEN ÄLSKADE den här slingan, men den finns ju inte längre. Jag undrar om jag inte köpte den på Ikea? Njut av din du ,-)

Cecilia i Houston sa...

Japp, mina - för jag har faktiskt två - köptes på IKEA i Houston. Jag kunde köpt fler så att jag har till alla fem fönsterna! Fast kanske inte eftersom det helt klart är så svårt för mig att få tummen ur när det gäller att få upp dem... Att det tar emot så är mest för att jag måste låna stege för att få upp dem. Övre karmen av fönstrena sitter 2.7 meter upp så de gäller att inte vara höjdrädd. I kväll blir det nog!

Elisabet. sa...

Cecilia: då ska jag titta in till dig och se om du har satt upp dem ,-)
I Ystad hade jag såna där höga (och vackra!!) fönster .., allt glitter, alla ljusstakar blev så mycket vackrare då; eller gjorde sig bättre.

Cecilia i Houston sa...

No pressure alls då med andra ord :-). Bloggen är ju saligen insomnad (minns jag ens lösenordet?) så jag får nog skicka en bild som bevis. Fönstrena i sig är inte de finaste (de är moderna gjora i metall), men storleken och de breda fönsterfodrena gör sig fint mot den bara tegelväggen. Nog lägenhetens bästa "feature" tillsammans med takhöjden.